Cha cha cha changes…

Bowie zong erover, maar het gebeurd regelmatig. Ik vond het geen goed idee, waarom weet ik niet, om een blogstukje over Roger te pennen. Misschien later… Het overlijden van Roger kan in ieder geval tellen qua verandering.

Een andere verandering komt als alles goed is in 2010 op ons af. Dat jaar vertrekken we voor een half jaartje richting Oostenrijk waar mijn vrouw zichzelf nog een keertje gaat specialiseren in laparoscopie (kijkoperatie). Het is goed dat we nog een hele tijd hebben om ons te organiseren, want voor mezelf betekent dit evenzeer een belangrijke beslissing voor mijn werk bij Nike.

Ondertussen ben ik volledig in het ‘Photoshop-wereldje’ gedoken en het bevalt me ongelooflijk. In tegenstelling tot mijn gedachte, dat Photoshop een trukendoos is (voor een stuk wel natuurlijk), vind ik Photoshop alleszins een goed werktuig om foto´s ‘beter’ te maken. Niet dat ik Photoshop niet kende, want ik gebruik het al een aantal jaren, maar door een aantal lessen te volgen bij fotograaf Geert van de Ven in Nijmegen, ben ik nu helemaal verkocht.

Ik heb me ondertussen een Nikon D200 aangeschaft (voor weinig geld) alsook een 18 – 200 mm lens van Sigma. Hiermee wil ik het een tijdje uitzingen en mezelf weer gaan verdiepen in fotografie. Let´s wait and see wat ik ermee kan aanvangen…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: