Bloggen like hell…en nog meer belangrijke aanverwanten…

Binnenkort ga ik bloggen voor de website van de VDAB en ik kijk er naar uit. Er zijn een aantal zaken die ik ondertussen, na een zwaar jaartje op het werk, weer ga opnemen…Een daarvan is het bloggen dus, maar ook de fotografie. Twee onderwerpen dit jaar. Ik ga verder met portretten van rasta´s om daarnaast als afstudeerwerk het fotograferen van liefhebbers met hun klassieke wagen. Het is en blijven fascinerende mensen die zich achter, of liever in, een klassieke wagen schuilen.

Daarnaast is het vorige week weer een serieuze mijlpaal aan ons voorbij gegaan. Vera is gedoctoreerd voor een onderzoek dat ze 8 jaar geleden is begonnen. Uren voorbereiding heeft ze achter de rug. De vele weekends dienst die ze deed moest ik met de kinderen thuis spenderen terwijl ze naarstig haar verleden (letterlijk) moest verwerken in haar hoofd. Niets erger dan iets opnieuw te moeten studeren dat je 8 jaar geleden hebt opgestart en waarvan je waarschijnlijk een groot deel niet meer van weet…Enfin, ettelijke stressmomenten en slapeloze nachten verder is ze dan vorige week maandag op 17 september gedoctoreerd. Presentatie van haar studie voor een 8-koppige specialistenjury en een 50-tal mensen in de zaal. Een verdediging van ongeveer een uur en dan het verdict….’In dei nomine feliciter’, proficiat dokter Vandoninck, je bent nu doctor. Was ik me daar een potje fier over mijn vrouwtje…Ze had het supergoed gedaan. Rustig geantwoord en letterlijk haar vrouwtje gestaan.

De volgende dag voelde je letterlijk een gewicht van ons beider schouders vallen…Vera kan nu na 10 jaar (2 jaar onderzoek + 8 jaar opmaak van haar doctoraat) terug wat socializen. Sporten, rustige weekends, uit met vriendinnen, enz….

Dikke kus lieverd… Ik ben apetrots op je!!

Advertenties

Eén reactie to “Bloggen like hell…en nog meer belangrijke aanverwanten…”

  1. Eric Says:

    proficiat met uw slimme madam, Joeri,
    heb juist uw blog ontdekt en komm nog wel eens terugkijken

    Eric (Bredero)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: