het is verschrikkelijk….

…druk! Hoe dikwijls we dit in een jaar zeggen tegen collega´s, vrienden en familie, ik houd het niet bij. Toch kan ik zeggen dat het inderdaad poepdruk is op het werk. Het is zelfs zo dat ik de dingen die ik het liefste doe in mijn werk op dit moment liggen te huilen van eenzaamheid en vervreemding. Af en toe raak ik ze aan en dan moet ik ze snel weer de kant opgooien omdat er dringender zaken afgehandeld moeten worden. Het is zelfs zo dat ik weer meer en meer werk mee naar huis neem en probeer wat voor te bereiden voor de dag erna…Niet leuk, maar op dit moment noodzakelijk. Vandaag zeg ik ‘kiss my ass’ en ga nog wat bloggen om daarna in de zetel te duiken met mijn vrouwke…enfin Vera heeft ondertussen besloten om bij zuslief een tasje koffie te drinken.
Zaterdag ga ik richting Antwerpen (eens kijken of het nu ondertussen al wat toleranter geworden is sinds het blok voor een stuk een klap heeft gekregen) om wat vlakfilm te kopen (voor de technische camera) én om naar een Citroën Xm te gaan kijken. Het kriebelt weer een tijdje om een ‘fatsoenlijke’ wagen aan te schaffen. Liefst eentje met wat pit en liefst eentje met wat luxe. Ondertussen heb ik tijdens mijn carrosserie-les een citroën-garagist ontmoet die wel iemand kende met een Xm die te koop stond.

Ondertussen heb ik gebeld en de XM is nog in uitstekende staat volgens de verkoper en is een turbo CT (Continuous Torque) met 150 pk en in uitstekende conditie…maar ik heb het geld niet. enfin, we zien wel, de kleine AX heeft zijn tijd gehad en is niet meer groot genoeg voor twee kinderen en een volwassene.

Zondag daarentegen is het weer oldtimerbeurs…Georges en ikzelf gaan hier naartoe en misschien zien we Rik nog wel een keertje terug. Ik zie er naar uit!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: