T-day

T-day…Trouwdag…Voel me rustig en comfortabel…Waarom ? Omdat Vera en ik elkaar al vijf jaar beminnen en respectvol met elkaar omgaan.

Rustig omdat het vroege opstaan en het voorbereidende werk zijn ‘werk’ heeft gedaan. Hoe ga je om met zo´n dag ? Een beetje struisvogel zijn…niet teveel ermee bezig zijn en er toch met het volle verstand en hart er aan beginnen !

Comfortabel omwille van het kind dat je het ‘alledaagse’ gevoel geeft…niets is anders…maar toch…straks als we daar staan en ik het ja-woord over mijn lippen laat rollen en haar in de ogen kijk. Zal ze kijken ? Vast wel ! Vrienden, familie en misschien buitenstaanders die achter ons staan… Letterlijk of figuurlijk ? Maakt niet uit, wij staan er !

Emma in haar ‘tailormade’ jurkje zal als een extrovert kind hier en daar als bliksemafleider leiden en ons de nodige rust brengen…net alsof het een teamafspraak is. We gaan de ring in en moeten ons handhaven. We moeten onszelf delen en verdelen met de aanwezigen. Muziek, eten en mensen. Zo zal het er altijd uitzien in het leven. Een trouwfeest als afspiegeling van je eigen omgeving, maar dan wel zo een beetje georchestreerd en geleid. We kunnen eigenlijk alles een beetje begeleiden. Leiden nooit !

Ik leid me naar een mooi samenleven met vrouw, kind(eren) en de mensen rondom mij. Een ding is een vaststaand feit…’your kiss is on my list’ schat ! Tot straks als ik je het ja-woord geef !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: