Aaaaaaaarrrrrrrrgggggghhh!!

Hoe een krantartikel de impact heeft van een muggebeet…Je zoekt de mug en ondertussen zit je met de jeuk. Zo ook het artikel “De slaker van de gil ontmaskerd” waarbij ene Sheb Wooley die ene gil, die ene kreet uit zijn keel perste in de film Distant Drums (1951).
Ik heb de jeuk, maar nu nog de mug…Ik ga op zoek naar de kreet op internet, maar slaag er niet in…Damn..Ik slaak een kreet Aaaaaaaarrrrrrrrgggggghhh!!

In 1951 al wist men dat alles verkoopbaar was…Sheb Wooley´s gil werd opgenomen in een database om later nog in 114 films te laten opduiken….Verdomme, staat goed op je CV. Gil in Distant Drums, Indiana Jones, Star Wars, The Lord of the Rings, Toy Story en Reservoir Dogs….enzoverder.

In tegenstelling tot huidige b-acteurs, wat hij blijkbaar was, krijgen de hedendaagse b-gillers soms gillen terug van jonge meiden op premières en award-uitreikingen…Jij niet beste Sheb, jij speelde enkel met een Gary Cooper…net niet goed genoeg om toegegild te worden, maar wel om zelf te gillen. Het gaat je goed mijn vriend…ergens in een verre toekomst zal ik je in dodenlijve op tv zien…op een zondagmiddag “Distant Drums”…Het gaat je goed !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: