Liefste Emma

Liefste Emma,

Een brief van Herman de Coninck aan zijn dochter kriebelde mijn romantische zieltje dat wel degelijk aanwezig is…ja ja…een brief aan mijn lieve Emma. Je bent nu bijna 2 jaar. Nog een maand en een week en het is zover. Twee jaar. Je maakt bokkesprongen…die gaan ook vooruit. Het blijft ondertussen niet meer bij mama en papa, maar “Emma ziekenhuis” is al wat je me vandaag gezegd hebt. Op de vraag wat je er wilde gaan doen kwam een zelfverzekerde “mama”.

“Godver…” denk ik dan…Hoe snel gaat het, hoe snel moet het nog gaan. Hoe ik me soms voel is niet geheel onwezenlijk. Bewust van dat alles anders gaat zijn, dat je ooit je poppemieke, zoals het columpje in de Morgen, misschien wel in een nietsverhullend ondergoedsetje op de P-cover zal zien. Maar misschien dan ook weer niet. Misschien duikt ze op in een Temptation Island waar mannen haar met geweld niet het hof willen maken, maar in haar “hof” willen geraken !

Goed zover is het nog niet…Hoever kan je ondertussen geraken met een DVD van Tik Tak en een “Nog !!!” als je nog een beetje meer melk in je papfles wil. Zover als papa…gelukkig !

Ik hou van je kleine…net als van je moeder !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: