Grote gelijk

Gôh…mijn lief…Ik noem je zo, alsook onze dochter. Jij en onze dochter. Allebei een vrouwtje en allebei lief. Ik vond je gisteren zo schattig, hoe je beweerde dat mijn halveprijs pak de kleur beige had. Ook al was het groen. Je spurtte naar boven voor je gelijk. Je ging snel even in de kast je gelijk zoeken. Een van de krachtigste kenmerken in je vrouwenlijf…je gelijk…Maar ditmaal niet.

Het duurde langer dan normaal. Bij je grote gelijk hoor ik je onmiddellijk met grote schreden de trap aflopen om triomfantelijk met je gelijk te zwaaien. Ditmaal duurde het een zucht langer. Een nanoseconde langer…zo erg voelde ik het aan. Toen kwam je al giechelend naar beneden. Je vond letterlijk en figuurlijk niets…noch het pak noch het gelijk.

Hoe schattig en tegelijk verwarmend vond ik je toen je de boodschap verkondigde dat je niets gevonden had. Toen stond je nog sterk. Het bewijs was er niet…de twijfel liep als triomfator voor je uit en gaf je de overwinning. Nochtans was het pak er wel. Uiteindelijk gevonden ! Groen ! Je kon er mee giechelen…en ik, ik vond je geweldig !

Mijn lief ! Wat ben je mooi en zie ik je graag….met je grote gelijk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: